Clever intelligens távirányító ALL-IN

8.990 Ft

Nincs több elveszett távirányító!

Vezérelje televízióját, légkondicionálóját, vagy bármely IR-vezérelt termékét Android vagy iPhone okostelefonnal. AZ alkalmazáson keresztül ezzel az Intelligens Clever ALL-IN okos távirányító val. Lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontján átvegye az irányítást az eszközei felett, és többé ne kelljen a távvezérlő után kutatnia.

– Beállítása a nagy méretű adatbázisnak köszönhetően egyszerű, és számos márkájú televízióval, légkondicionálóval, ventilátorral és set top boxszal kompatibilis.

– Lehetőség bármely IR-eszköz manuális megtanítására, a kevésbé ismert márkák és egyéb termékek támogatása érdekében.

SMART LIFE app összekötése az alexa-val kattints ide.

SMART LIFE app használata kattints ide.

  • Futárszolgálat (1-3 NAP) 
  • Ingyenes szállítás (1-3 NAP) 25.000ft feletti vásárlásnál
  • 11 óra előtt leadott rendelés akár másnap nálad lehet

6 készleten

Jellemzők:
Ezzel az univerzális infravörös távirányítóval mobiltelefonjával vezérelheti a háztartási készülékeket, például az STB-t (set-top-box), a TV boxot, a TV-t, a légkondicionálót, a ventilátort, a DVD-t stb.
Kompatibilis a legtöbb márkával a piacon, a részletekért olvassa el a támogatott márkák listáját az App. Nagy teljesítményű adójának köszönhetően, akár 1o méter távolságból 360 ° -ban képes vezérelni a készülékeket. Ez egy híd a WiFi jel és az IR jel  között. Az Clever ALL-IN okos távirányító segítségével telefonjáról irányíthatja összes infra vevővel rendelkező készülékét. Több, mint 6000 előre programozott készüléket ismer, ez  a piacon lévő infravörös készülékek közel 95% -a. Egyszerünken csak ki kell választania készüléke márkáját és már használhatja is. Ha esetleg nem találja készüléket a listában, az sem probléma. Egyszerűen megtaníthatja az eredeti távirányítóval.

Unod ,hogy külön kell be/lekapcsolni több készüléket? Esetleg nem találod a távirányítót? A párod már alszik és pont a távirányítón? -Nem kell aggódnod, ha Clever ALL-IN távirányító t használsz akkor a telefonodról is működtetheted IR vevős készülékedet! Sőt! Összerendelheted a készülékek ki/bekapcsolását egyetlen parancsikonra. Nem kell külön bekapcsolni a TV-t ,Set Top Boxot, Erősítőt és még a kedvenc csatornádra is átkapcsol.

Buta klímád? A Clever ALL-IN távirányító val akár a munkahelyedről is bekapcsolhatod.

Leugrottál a telekre, de félsz ,hogy valaki kifigyeli , nem vagy otthon? Nem kell aggódnod ha Clever ALL-IN távirányító val vezérled a TV-d. Szimulálhatod a jelenlétet különböző előre beállított időpontokban történő ki- és bekapcsolással vagy Ismétlődő be és kikapcsolással!

5V-os USB adapter legalább 1 A-s kimenettel. Azt ajánljuk, hogy olyat használjon, amit már használt korábban és biztosan működött.

Méret: 70 * 28mm
Anyag: PC
Bemeneti teljesítmény: DC 5V / 1A
IR frekvencia: 38KHz
Wifi szabvány: csak IEEE 802.11 b / g / n 2,4 GHz
App: Intelligens élet
Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Home Assistant
Minősítés: CE, RoHS

Csomag tartalma

1 * WiFi IR univerzális távirányító
1 * USB 2.0 kábel
1 * Felhasználói kézikönyv

Töltsd le az ingyenes Smart Life alkalmazást Android vagy IOS eszközödre és pillanatok alatt párosíthatod az Clever ALL-IN okos távirányító t! Az intelligens Infra vezérlőnél is visszaköszön az Clever termékcsaládra jellemző, megbízható működés, letisztult- elegáns formavilág valamint a felhasználó barát Smart Life alkalmazás.